Промоции

Начало - Промоции - Обедно меню с доставка до Вашият офис.
obedno

Обедно меню с доставка до Вашият офис.

Искате да получавате вкусно и разнообразно меню на работното си място?

За бизнес-клиенти осигуряваме кетъринг-услуга за доставка на обедното меню до работното място. Което включва богат асортимент от салати, сандвичи, скара, минимум 2 супи и 4-5 ястия,  десерти, като ежедневното меню е разнообразено с месни,  безмесни и постни ястия.

Нашите сладкари и готвачи са се специализирали във Франция и Германия, работят по традиционни и новаторски рецепти, като залагат само на висококачествени продукти с доказан произход, без добавяне на консерванти и подобрители на вкуса. Ястия се приготвят в деня на предлагане . При готвене се използва зехтин, олиото се използва само за еднократно пържене. Не се използват полуфабрикати или преработени мазнини. Стриктно се спазват всички изисквания на ТД, БАБХ и съществуваща нормативна база.

Производствените ни ресурси и опит позволяват да осигурим своевременно изхранване на служителите Ви с качествени ястия в уточнен времеви диапазон. Като информация за седмичното меню се подава предварително, в описание са включени състав, грамаж и цена на ястие.

Обадете се на 0888 570 260 или изпратете запитване на e-mail: orders@gourmetdeparis.net за да получите Вашата оферта с преференциални цени!

Още от Промоции

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ!!!!

ДЕСЕРТ СЪРЦЕ – ДЖАЗ – 2.99 ЛВ. ШОКОЛАДОВ ДЕСЕРТ ГРИОТ ДОМЕ -3.19ЛВ. ТОРТА ШОКОЛАДОВА 10п.- 19ЛВ. ТОРТА ЯГОДОВА 10п.- 19ЛВ. МАКАРОНИ МИКС 12БР.- 12.30ЛВ. ВАЛИДНОСТ НА ПРОМО ЦЕНИТЕ ОТ 06.12.2017г. ДО 07.01.2018г.

Posted in Промоции | Коментарите са изключени

Обедно меню с доставка до Вашият офис.

Искате да получавате вкусно и разнообразно меню на работното си място? За бизнес-клиенти осигуряваме кетъринг-услуга за доставка на обедното меню до работното място. Което включва богат асортимент от салати, сандвичи, скара, минимум 2 супи и 4-5 ястия,  десерти, като ежедневното…

Posted in Промоции | Коментарите са изключени

Кетъринг

За всички поводи и празненства предлагаме кетъринг меню. Обадете се да направим Вашият празник незабравимо вкусен!

Posted in Промоции | Коментарите са изключени

Работно време през 21-24 май

Уважаеми Клиенти, Във връзка с предстоящи празници, работното време на магазините ще бъде: – Магазин на ул.Дойран 2А ще почива само през неделя на 22.05, другите дни (21, 23 и 24) ще работи както винаги от 08 до 20 ч.…

Posted in Промоции | Коментарите са изключени

Ново!

Нова визия за любимата Ви торта – Амандина.

Posted in Промоции | Коментарите са изключени

Бонбони

Завладяващ вкус на натурален шоколад, ром и шоколадов мус.

Posted in Промоции | Коментарите са изключени